Sportpszichó

Sorozatfüggők figyelem!

2012. július 20. - sportforras

A szükséges keménység… elég erős szabadfordításban :).

Végre!!! A sportpszichológiát sem kíméli az amerikai sorozatfuvallat! Neccessary Roughness címmel került a vérkeringésbe a sportolók mentális dolgait központba helyező sorozat. A helyzet számunkra persze álomszerű. Aki ismeri az amerikai foci világát, pontosan tudja, hogy milyen népszerű ez a sportág szülőhazájában. Álommunka, álomkörülmények között… :)

tv-necessary-roughness01.jpg

 Pszichológusnő kerül a „Sólymok” csapatához. És milyen meglepő, segít! És nem is keveset! A sorozat szakmaiságára itt nem térnék ki, inkább az üzenete a sokatmondó! Számunkra is felüdítő, hiszen olyan dolgokról szól, melyeket mi magunk is képviselünk.

Egy apró figyelmeztetés: nem minden oldódik meg ilyen gyorsan, és nem mindig valami konkrét, kinyomozott történés áll a háttérben!

Az amerikai foci mellett azonban más sportágak problémáiba is betekintést nyerhetünk, és az agyturkász agyát végre mi „turkászhatjuk” :). Néhány téma a teljesség igény nélkül: az amifocis sztárjátékos, a pókeres, a női ökölvívó, a híres gördeszkás, a golfjátékos teljesítménycsökkenése…

Bátran ajánljuk mindenkinek, nekünk is flowélmény volt!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportpszicho.blog.hu/api/trackback/id/tr264597567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása