Sportpszichó

Gratulálunk! - év vége mérlegen

2017. december 27. - sportforras

congratulations-facebook-cover-image.jpgÍgértünk egy kis meglepetést az év végére. A karácsony elmúlt, lassan közeledik az év végi számvetés ideje. Igen, tudjuk, hogy számos sportágban a december a szezon közepe, mégis, az év végéhez elengedhetetlen egy kis visszatekintés, egy kis ünneplés.

Készítettünk néhány kitöltendő sablon oklevelet, amivel kedveskedhetünk sportolóinknak, edzőiknek és a szüleiknek. Fiatal sportolók esetében az az gondolat vezetett minket, hogy az eredményeiken túl fontos, hogy kiemeljük azokat az értékeket és erősségeket, amivel az év során gyarapodtak. Összeszedtünk néhány ilyen jellemzőt, de szabadon bővíthetitek sportágatoknak megfelelően :): legügyesebb, leggyorsabban fejlődő, legerősebb, legszorgalmasabb, legvidámabb, aki a legtöbbet segítette azt edzőt a munkájában, aki a legtöbbet segítette a csapatot, legviccesebb, legmotiválóbb, legkitartóbb, aki a legjobban irányítja a csapatot, leggyorsabb, legjobb állóképességgel bíró, aki a legjobban lát a pályán, legnagyobb harcos...

Az edzőkről és szülőkről sem érdemes megfeledkeznünk, még ha nem is jelzik, időszakonként nekik is jól esik a pozitív visszajelzés a fiatalok felől. Itt arra kérnénk a fiatalokat, hogy szabadon bővítsék ki a sablont mindazokkal, amit az adott évben a felnőttektől kaptak és sokat segített nekik. Jó emlékekkel is bővíthetjük az oklevelet - a sportoló megoszthatja azt a közös pillanatot, amire az adott évben legszívesebben emlékszik vissza

Végezetül a szülőkre is gondoltunk, ők is készíthetnek a csemetéjüknek egy kis oklevelet arról, hogy mi az, amit az adott évben tanultak a gyermeküktől és melyik volt a számukra legemlékezetesebb pillanat. Fontos, hogy ne az eredményeket emeljük ki, hanem domborítsuk ki a fiatal sportoló azon tulajdonságait, amelyekre büszkék és amelyek fontosak lehetnek a sportága szempontjából.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportpszicho.blog.hu/api/trackback/id/tr3413528215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása