Sportpszichó

Zsu: Kik a hősök manapság???

2009. november 16. - sportforras

Tényleg jó lenne, ha nyerne, és ott lenne a legjobbak között az a drága csodaló. De azért kedves Farkasházy Úr ne értékeljük már le annyira szegény magyar sportolóinkat, hogy egy ló sikerét és eredményeit többre értékeljük világszinten, mint a magyar sportolóink eredményeit.



Tény, hogy jelenleg nem mennének ki annyian a focin kívül egyetlen sporteseményre sem mint tették azt Overdose tavaszi futásánál de ez sokszor erősen a média hibája és nem a sportolóké……..


Mennyi magyar sporteseményt közvetítenek élőben a magyar és a kereskedelmi televíziók ???


Melyik sportesemény jelent meg utoljára a Bors vagy a Blikk címlapján?


Melyik sportág szerepelt többet címlapokon, mint Molnár Anikó mellei?


Sok hasonló kérdést lehetne feltenni a tv műsorok szerkesztői és az újságírók felé, akik pontosan tudják milyen súllyal befolyásolják az emberek érdeklődését, véleményét.


Miért kell álhősöket kreálni ahelyett, hogy az igaziakat észrevennénk. Miért nézünk mesterségesen kreált agressziót és harcokat a tévében ahelyett, hogy mondjuk közvetítenének egy thai-box küzdelmet vagy egy Magyar férfi kosárlabda kupadöntőt vasárnap délután a Magyar 1-en?


Miért gondolják a szerkesztők azt, hogy az igazi sportküzdelmek nem kötnék le a nézők figyelmét, vagy nem nyújtanának annyi izgalmat, mint a Sebestyén, Vadon vezette vízbeesős szerencsétlen emberek látványa……bocsánat “celebek” …..Merre halad a világ és miért nem vesszük észre az igazi hősöket?


Persze mondhatnák erre, hogy akit a sport érdekel az nézze a Sport1-et…Már ha elő tud rá fizetni…. de a nézettségi mutatók mégis azt mutatják, hogy a TV2 és az RTL a nyerő főleg, hogy ezek ingyen is foghatók.


Szóval kedves TV-s szerkesztők kérem vegyék már észre a MI IGAZI HŐSEINKET A MAGYAR SPORTOLÓKAT!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportpszicho.blog.hu/api/trackback/id/tr361765984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása